Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Totul despre ceramicile Kulzer - HeraCeram

2021-02-24

Categorie: Ceramica Dentara

Prezentare

Pe 17 februarie, ne revedem LIVE pe Facebook cu T.D. Adrian Gherman. Va fi o sesiune specială pentru tine, de ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI "Totul despre ceramicile Kulzer - HeraCeram"

 

Data: 24 februarie

Program: ora 18:30-19:30

Locație: LIVE STREAMING 

Participarea este gratuită!

 

Dacă ai întrebări despre HERACERAM trimite-ne un e-mail pe office@alligator-dent.ro. De asemenea, poți adresa întrebările direct în cadrul sesiunii LIVE. 

 

Cine este Adrian Gherman?

 

T.D. Adrian Gherman a absolvit tehnica dentară în anul 1996 la Iași. Își continuă studiile participând la numeroase cursuri de perfecționare în țară și străinătate, specializând-se în protetica fixă, estetică și funcție. În următorii ani pune accentul tot mai mult pe estetica obținută prin restaurări integral ceramice realizate pe masă refractară.

Din 2009 este colaborator al firmei Alligator din România și demonstrator pentru HERAEUS KULZER. În 2011, pasiunea pentru această meserie îl călăuzește spre Viena, unde participă la o serie de cursuri organizate de Prof. Rudolf Slavicek (VieSID).

În prezent își desfășoară activitatea în laboratorul propriu, susține cursuri și prezentări de specialitate și este co-fondator al Asociației Dental Initiative din România.

 

 Heraceram clasic - Heraceram Zirkonia - Heraceram Zirkonia 750 - Heraceram Saphir

 

DOAR 10 locuri disponibile. Rezervă-ți acum locul printr-un simplu telefon la numărul 0722.316.614 // Maria Nicolescu

_______________________

 

De peste 25 de ani Alligator Dent oferă produse de top în domeniul dentar.

 

Tel.: 021 323 58 39

E-mailoffice@alligator-dent.ro

Web: www.alligator-dent.ro

 

 

Program

ORA 18.30-19.30

 

Sponsori si parteneri