Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

LIVE Webinar Alligator și Rhein83 - pentru medici dentisti

2021-05-11

Categorie: Sisteme speciale

Prezentare

"New Approaches to Removable & Fixed Prosthetic" - clinic applications

3 specialiști în domeniul tehnicii dentare din Italia

Seminarul online este împărțit în 3 module sustinute incepand cu ora 18:00 AM (ora României)

Structura module:
Modul 1
11 mai 2021 - Dr. Marco Lolli
REMOVABLE PROSTHESIS: roots and natural teeth clinical application

Alegerea planului corect de tratament poate fi o provocare pentru medicul dentist, care trebuie sa tina cont de aspectele economice, functionale si estetice, dar nu in ultimul rand de doleantele pacientului. Scopul prezentarii este de a ghida colegii clinicieni in a alege planul de tratament corect pentru realizarea protezelor mobilizabile ancorate pe dinti si radacini dentare.

Vom evalua diferite cazuri clinice unde implanturile dentare nu pot fi o optiune, de aceea protezele mobilizabile sunt alegerea corecta.

Modul 2
20 mai 2021 - Dr. Emiliano Ferrari
IMPLANT RETAINED OVERDENTURE: prosthetic project design and clinical applications

Succesul in planificarea protezelor ancorate pe implanturi necesita evaluarea corecta a aspectelor estetice si functionale dar si calitatea ansamblului muco-osos.

In acest curs vom parcurge pe langa diagnosticarea corecta, fazele de lucru chirurgicale si tehnice pentru realizarea protezelor ancorate pe implanturi dentare. Se va face o  diferentiere clara intre protezele inferioare si superioare, urmand protocoale de lucru diferite prin alegerea sistemelor de ancorare potrivite.


Modul 3
3 iunie 2021 - Dr. Gabriele Vaccaro
FIXED PROSTHETSIS: new protocols and applications with OT Bridge technique

Folosirea unui protocol care optimizeaza protezarea fixa pe implanturi este fundamental pentru a avea un plan de tratament de success dint punct de vdere tehnic dar si biologic. Ideal este sa avem un protocol versatile care sa poata fi aplicat atat in cazurile simple cat si complexe simplificand tehnicile chirurgicale si protetice.

Acest protocol a fost conceput de grupul nostru de lucru, prin utilizarea unui produs de ultima generatie si anume abutment-ul OT Equator. Tehnica Ot Bridge ne permite sa obtinem rezultate spectaculoase folosind orice tip de implant sau platforma implantara.


CONDITII DE PARTICIPARE
La momentul inscrierii, achizitioneaza kit-ul complet Rhein'83, în valoare de 700 lei

https://www.alligator-dent.ro/shop/consumabile-laborator/kit-complet-pentru-accesul-la-cursul-advance-prosthetics-restorations-dedicat-medicilor-stomatologi
 

Program

  • 11 mai 2021 - incepand cu ora 18.00
  • 20 mai 2021 - incepand cu ora 18.00
  • 3 iunie2021 - incepand cu ora 18.00

Telefon: 0723 324 714

E-mail: office@alligator-dent.ro

Web: www.alligator-dent.ro

Sponsori si parteneri