Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Despre noi

Misiune

Am dorit să adăugăm vechiului dicton „Clientul nostru, stăpânul nostru!” și pe acela de „Clientul nostru, prietenul nostru!” Și, cum „prietenul la nevoie se cunoaște”, am demarat un program intensiv de prezentari, workshop-uri si cursuri hands-on. Toate acestea se regasesc acum sub umbrela "Dental Event".

Nu este de ajuns să ai materiale excelente. Cel care le mânuiește trebuie să fie pus la punct cu modul lor de folosire. Activitatea noastră are în vedere organizarea periodică a unor evenimente si cursuri de pregătire pentru tehnicieni dentari și medici stomatologi, în țară sau în străinătate, ținute de lectori dintre cei mai experimentați. Demonstrațiile practice sunt la loc de frunte, devenind pentru noi o adevărată obsesie.

Obiective

Ne propunem, și în continuare, să venim în întâmpinarea partenerilor noștri, împreună să depășim obstacolele cu care ne confruntăm și să creăm un climat de bunăvoință și înțelegere, împreună contribuind astfel la împlinirea dezideratelor medicilor și pacienților. 


Gallery