Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

ABORDARI MODERNE ALE IMPLANTURILOR PROTETICE

2023-11-03

Categorie: Sisteme speciale
Pret: 100.00 RON

Prezentare

Un curs cuprinzător care începe cu conceptele de bază ale protezei totale și terminând cu abordarea modernă a supraprotezării.
Tratamentele cu proteză amovibilă necesită reguli și proceduri precise pentru a optimiza rezultatele între clinică și laborator.
Componentele estetice și funcționale trebuie să fie combinate în cel mai bun mod, modalitate posibilă de a oferi pacientului rezultatul optim.

În prezentare vom analiza diferiții pași de pornire cu tehnici tradiţionale de lucru şi terminând cu protocoale digitale moderne.
Vom descrie parametrii pentru alegerea diferitelor tratamente pentru supraproteză, analizarea avantajelor soluțiilor pe dinți naturali, protetica implanto-suportată și conexiuni pasive pe bară.

Alegerea sistemului de retenție (atașament) potrivit va juca un rol cheie în finală rezultat permițând pacientului un compromis corect între confort și funcționalitate.

Protocolul OT Bridge face, de asemenea, posibilă reducerea numărului de componente utilizate de stomatolog și tehnician cu optimizarea ulterioară a protocolul de lucru de la primele etape chirurgicale până la livrarea protezei.
Din punct de vedere clinic, vom vorbi despre avantajele asupra nivel biologic (protecție mai bună împotriva bacteriilor), posibilitatea de corectare divergenţele între elementele de peste 80° şi abordarea modernă a încărcare imediată cu protocoale digitale și chirurgie ghidată.

Program

Vineru 3 noiembrie 2023
ora 9.30 - 15.30

Sponsori si parteneri