Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Monolitic vs Stratificat!!!

2022-10-29

Categorie: Workflow digital
Pret: 420.00 RON

Prezentare

Obtinerea unui rezultat estetic trebuie sa indeplineasca asteptarile pacientului iar tehnologia ne ajuta astazi sa depasim noi bariere, sa fim mai rapizi si mai precisi, dar toate acestea se pot obtine doar prin respectarea unui protocol corect si prin folosirea materialelor cele mai performante. 
Prezentari, demonstratii practice si un debate final care aduc fata in fata  monoliticul vs ceramica stratificata

Acesta intalnire foarte speciala vă va arata trendul actual, protocolul digital combinat cu cel analogic pentru a obtine restaurari estetice si functionale din materiale integral ceramice si din zirconiu. 
Indiferent daca ai experienta pe partea de digital sau nu, vei obtine informatiile necesare pentru a putea trece peste orice dificultati legate de: alegerea materialului, alegerea culorii, preparare minimala sau nu a dintilor, designul restaurarilor, strategii de frezare, tips& tricks in protocolul de glazurare, copierea naturalului si cimentare lucrarilor fie ele fatete no-prepp, minim prep sau coroane.

Stim cu totii ca armonia orala este un subiect delicat si complex mai ales in cazul restaurarilor frontale si ca reusita unui caz estetic este data de forma, culoare si functie pe care le obtinem prin stratificarea ceramicii. 
 
Veti putea avea raspunsuri la anumite intrebari:
Cum putem sa fim creativi dar si productivi in acelasi timp?
Este nevoie sa fim experti in stratificarea ceramicii pentru a obtine trece la realizarea unei restaurari frontale monolitice sau chiar si o persoana mai putin experimentata poate sa faca acest lucru?
Putem obtine restaurari dentare estetice si functionale in cazul preparatiilor minimale, dar putem obtine acelasi rezultat in cazul reabilitarilor complexe fara sa preparam dintii dar in acelasi timp sa fim 100 % digital in toate etapele de cabinet si laborator ?
 

Program

9.00   Primire participanti
10.00 - 13.00 Prezentare si demonstratie practica MTD Cristi Petri 
13.00 - 14.00 Pranz
14.00 - 17.00 Prezentare si demonstratie practica MTD Rudiger Neugebauer
17.00 Debate "Monolitic vs Stratificat"

Sponsori si parteneri