Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Mai multe informatii

Dr. Silvana Thering - doctor în medicină

Medic dentist, PhD, Medic Specialist Protetică Dentară

Dr. Silvana Thering este absolventă a Facultăţii de Medicină Dentară UMF “Victor Babeş” Timişoara, anul 2010, doctor în științe medicale, medic specialist protetică dentară și asistent universitar. Își desfășoară activitatea profesională atât în cadrul clinicii dentare Dr. Bâldea Dental Clinic, cât și în domeniul învățământului clinic la Disciplina de Reabilitare Orală și Urgențe în Medicina Dentară – UMFT.

Practica privată este focusată pe reabilitări complexe estetice și funcționale pe dinți naturali și implante în timp ce domeniul de cercetare vizat este orientat spre diagnosticul non-invaziv al leziunilor din sfera oro-facială.Este autor și co-autor al 4 articole originale în reviste cotate ISI, 4 articole originale publicate în reviste cotate BDI, 3 cărți, multiple articole în proceedings papers, având și activitate de cercetare ca membru în PARTNERSHIP Grant code 1682 / 2011 (2012-2015).

De-a lungul perioadei de pregătire profesională a fost implicată, printre altele, în grupuri de cercetare pentru tehnologiile Computer Aided Design – Computer Aided Machining (CAD/CAM) şi pentru Optical Coherence Tomography (OCT). Începând cu anul 2006 a participat la multiple manifestări științifice naționale şi internaţionale, prezentând diverse lucrări ştiinţifice legate de aceste domenii, majoritatea fiind premiate sau publicate în reviste de specialitate. Este lider de opinie pentru 3M ESPE Romania și momentan face parte din următoarele asociații profesionale: OSA (The Optical Society); HNODS (Head and Neck Optical Diagnosis Society); SRLS (Societatea Română de Laseri în Stomatologie); SSER (Societatea de Stomatologie Estetică din România).